04 sierpień 2017
Odsłony: 180

Prowadzisz restaurację przyjazną dla osób z alergią? To znaczy, że Twój lokal jest wyjątkowy! Dołącz do programu Alergeny i zdobądź nowych, zadowolonych Klientów. Zobacz, co przygotowaliśmy dla Ciebie.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
26 marzec 2017
Odsłony: 448

Istnieje grupa konsumentów, dla której minimalna ilość określonego pokarmu powoduje reakcję alergiczną. Są to osoby z alergią pokarmową. Według Europejskiej Akademii Alergii i Immunologii Klinicznej jest to nawet 17 000 000 Europejczyków. Dlatego dbałość o bezpieczeństwo żywności powinno stanowić istotny aspekt polityki każdego podmiotu gastronomicznego.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
26 marzec 2017
Odsłony: 122

Prace nad artykułem trwają...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
26 marzec 2017
Odsłony: 138

Prace nad artykułem trwają...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
26 marzec 2017
Odsłony: 362

Według najnowszej wiedzy, każdy rodzaj produktu spożywczego może wywołać reakcję uczuleniową u osoby predysponowanej. Potencjał alergenny substancji spożywczych jest różny, a ich siła posłużyła do opracowania norm prawnych regulujących problem alergii pokarmowej.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)


Reklama testowa
Do góry